DIENSTEN

Van Advies via Implementatie naar Beheer. Als drieluik – de complete dienstverlening – als tweeluik of als losse diensten. Stroomlijning van informatiestromen in de systemen. Met continue aandacht voor het hele traject en proces, en focus op de gewenste optimaliseringsslag. Flexibel in uitvoering.

Advies

Heldere intake en professionele aanpak. Resultaat to the point, kort en krachtig en vooral actiegericht. Volledig passend bij de organisatie en inspelend op de behoefte van de werkomgeving, en op de vraag achter de vraag. Gezond kritisch meebewegend.

Implementatie

Gericht en direct aan de slag met de ontwikkeling van alle ins- en outs voor een succesvol werkend informatiesysteem. Stroomlijnen en verbinden van de vraag naar en het aanbod van informatie. Over grenzen heen kijkend met aandacht voor de toepassing, betrokken leveranciers en gebruikers.

Beheer

Follow-up na oplevering, het juiste onderhoud van systeem of infrastructuur. Begeleiding van organisaties bij het inslaan van nieuwe wegen en ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Professionele ondersteuning bij de praktische toepassing en de procedurele kant, zoals juiste instructies voor gebruikers of gerichte prestatieafspraken. Altijd oplossingsgericht.

"Head in the cloud? Voeten op de grond!"

SPECIALISME

Identificeren van datastromen en verbinden aan het werkproces. Gegevens ophalen en verifiëren vanuit de bron, dat houdt gegevens up-to-date, voorkomt onnodige redundantie en maakt dat gegevens betrouwbare informatie worden.

CONTACT

Alle gegevens van NTHEME en het contactformulier.

ADRES & MEER

NTHEME ICT
Remco Rinzema
Koevelden 8
5685 HE  BEST

+31610764699

KvK: 68563663

CONTACTFORMULIER

Velden met * zijn verplicht